Kleurkeuze: er zijn veel verschillende kleuren beschikbaar voor klinkers, zoals wit, zwart, grijs, bruin en rood. Maar welke kleur past het beste bij jouw huis? (!) Het hangt af van de stijl en inrichting van je huis. Als je een modern interieur hebt, dan passen lichte kleuren als wit of beige goed. Voor meer traditionele woningen staan ​​donkere kleuren zoals bruin of donkergrijs mooi in de buurt. Ook kan je spelen met contrasterende tinten om je huis een opvallend uiterlijk te geven. Denk bijvoorbeeld aan zwart-wit combinaties of ook blauw met geel!

Verder is het belangrijk om rekening te houden met de grootte van de ruimte waarin de klinkers worden geplaatst. Kleinere ruimtes worden vaak verlevendigd door felle kleuren die relatief donkere gebieden verlichten; terwijl grotere ruimtes liever rustiger en subtieler ingekleurd moeten worden om niet overweldigend te lijken.

Uiteindelijk is het aan jou om te bepalen welke kleur het beste past bij jouw smaak en wat je wilt bereiken met je interieur. Probeer gerust verschillende opties uit voordat je echt iets koopt - laat je fantasie los! Uiteindelijk vind je vast wat dat perfect binnensluit bij jouw thuisomgeving!